2012

 

 

 

Våran älskade Lisa har tyvärr gått bort.

http://www.jaktojagare.se/alg-dodade-hund

 

Då var Oktoberjakten avklarad.

Vi träffades på morgonen den 8/10 vid vår nya slaktplats (Andreas Hjert´s ställe). Grabbarna från södra Sverige hade en jaktgäst med sig Jesper, en sjungande, glad "dräng" från Borås och Micke Nord kunde inte låta bli att åka tillbaka till oss underbara jägare från RotsjöMaffian! När Micke åkte hem på onsdagen, anslöt en kompis till Johan med 2 hundar (Krister Lavberg). Ser ut som om vår situation på hundsidan är löst för denna gång, Johan med 2 (Lisa och Ove, Micke med Ninja samt Wåge med 2 hundar och Krister med 2).

Det gick riktigt tungt i början av veckan, med björn på markerna var det mycket spring i benen på älgarna. Själv hade jag en stor björnskit bara 50 m från ett av mina pass! Bild finns under bilder. Vi skulle vara så duktiga och knäppa en massa kort denna jakt, men tyvärr blev det inte mycket av den varan. Bättrar oss till nästa jakt. Berget levererade som vanligt men det var i "skafferiet" det var fullt med älg! Tyvärr sprang de åt fel håll som vanligt! Vet inte om det var den underbara fisksoppan som Andreas bjöd jaktlaget på, som gjorde att dagen  efter blev så lyckad. Tomt hela veckan sen efter middagen 2 djur! Tackar för den middagen och jag talar nog för hela jaktlaget. Gästen Krister fick skjuta en kalv vid "Seldalsmyren" och Krille Larsson en Ko på rakan i "berget" . Undertecknad hade också älg på mig men jag "lät" Krille skjuta den istället ;)

Framtagningen av dessa två älgar gick faktiskt till historien som den längsta jaktdagen någonsin! Började på morgonen 07:30, avslutade 02:45! De ni!

Killarna kommer säkert att skicka lite bilder och kommentarer om jakten som jag naturligtvis lägger ut på direkten.

Kolla förresten in "veckans badpojke" under bilder.

/Micke

Björnskit från mitt pass

Getost, dyrt men VÄRT det!

En trött rumskompis!

 

Lite från Septemberjakten 2012;

 

 

HEM